Trendy v obaloch: originalita, ekologickosť i minimalizmus
Dobrý obal je najmä o dobrom nápade. Nieleže chráni produkt a umožňuje jeho bezpečné dodanie zákazníkovi, ale pôsobí aj ako výborný marketingový kanál. Výzvy pre kvalitné obaly v budúcnosti.