Vnútorné a vonkajšie faktory zahraničnej politiky v podmienkach globalizácie - Kurucz, Milan, 1954-
Štát a globalizácia. Vnútorné faktory tvorby a realizácie zahraničnej politiky. Vonkajšie prostredie zahraničnej politiky.