Úverové produkty bánk a ich výhody, nevýhody a bariéry vo financovaní malých a stredných podnikov - Vinczeová, Miroslava
Malé a stredné podniky, ktoré majú kľúčové postavenie v každej ekonomike, sa vyznačujú špecifickými charakteristikami odlišujúcimi ich od veľkých podnikov. Mnohé z týchto odlišnosti sú zdrojom problémov a bariér, ktoré obmedzujú prístup týchto podnikov k tradičným zdrojom financovania, najmä k bankovým úverom. Využívanie bankových úverov vo financovaní malých a stredných podnikov na Slovensku.