Umiestňovanie študentov do študijných skupín a vplyv na ich študijné výsledky - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Vzdelávacie zariadenia sú pod rastúcim tlakom na zvyšovanie kvality vzdelávania a dodržiavanie učebných osnov, ktoré by mali odrážať potreby praxe. Aby to bolo možné splniť, školy uplatňujú rôzne metódy organizácie štúdia, aby sa priblížili tomuto cieľu. Vyhodnotenie systému zoskupovania študentov do skupín v ktorých absolvujú výučbu.