Zhoršenie finančného zdravia podniku: príčiny a symptómy - Klieštik, Tomáš
Popis, analýza a preskúmanie príčin a symptómov zhoršenia finančného zdravia podniku. Tieto kategórie sú preskúmané so zreteľom na definíciu finančnej tiesne. Komplexnosť tejto problematiky je daná veľkým množstvom javov, ktoré ovplyvňujú finančné zdravie podniku. Ucelený pohľad na interné, ako aj externé príčiny a príznaky finančnej tiesne.