Komparácia úpadku podniku vo vybraných právnych poriadkoch - Klieštiková, Jana
Analýza a porovnanie právnych úprav úpadku vo vybraných krajinách. Komparácia riešenia úpadku v daných krajinách bola uskutočnená na základe informácií spoločnosti Doing Bussiness a indexu kvality právnych predpisov ( insolvency framework index).