Návrh modelu na predikciu krízy vo firme v slovenských podmienkach - Adamko, Peter
Vytvorenie a vyhodnotenie modelu na predikciu, či sa slovenská spoločnosť ocitne v kríze v nasledujúcom roku. Údaje použité na vytvorenie modelu sú z rokov 2014/2015 a dáta z rokov 2015/2016 sú použité na testovanie. Prehľad metrík používaných na hodnotenie kvality alebo účinnosti modelu. Spoľahlivosť modelu je testovaná pomocou štandardných metrík (AUC, Sensitivity, Confusion Matrix, RMSE).