Absencia duševného zdravia ako globálny problém - Valačai, Peter, 1989-
Potreba ochrany duševného zdravia a jeho klasifikácia. Globálne iniciatívy na ochranu duševného zdravia. Iniciatívy Svetovej zdravotníckej organizácie. Rezolúcia označená ako WHA29.21 a ďalšie nadväzujúce rezolúcie. Spolupráca s OSN.