Rozvojové projekty financované Svetovou bankou - Zagoršeková, Natália, 1991-
Rozvojová agenda Svetovej banky. Hodnotenie projektov financovaných Svetovou bankou. Projekty financované Svetovou bankou v regióne Európy a Strednej Ázie.