Hodnotenie finančného zdravia podnikov: prípadová štúdia v podmienkach SR
Uplatnenie vybraných modelov hodnotenia finančného zdravia podniku, predikčných modelov, v slovenských podnikoch. Úspešnosť vybraných predikčných modelov v podmienkach Slovenskej republiky.