Current Situation of Corporate Social Responsibility in German Enterprises - Achenbach, Peter, 1960-
Klasifikácia firiem. Počet zamestnancov v nemeckých firmách. Metódy riadenia trvalej udržateľnosti v nemeckých firmách.