Využitie štatistických metód pri transferovom oceňovaní - Hajniková, Tatiana
Význam a využitie štatistických metód pri transferovom oceňovaní, s poukázaním na finančno-ekonomickú analýzu ako dôležitú súčasť transferového oceňovania a určenie jej najdôležitejších ukazovateľov pre potreby transferového oceňovania.