Komparácia tradičného modelu obstarania verejnej infraštruktúry a PPP schém - Lukačková, Andrea, 1992-
Rozdiel medzi PPP schémou a tradičnou formou obstarania verejnej infraštruktúry. Výhody a nevýhody PPP schémy financovania oproti tradičnej forme obstarania verejnej infraštruktúry. Európsky trh PPP.