Jazyk politických hesiel na Kube - Spišiaková, Mária, 1973-
Lingvistická analýza 84 politických komunikátov (bilboardy, plagáty, nápisy) na Kube z obdobia 02-03/2018. Najpoužívanejšia terminológia. Politický jazyk.