Přistavte sklady na kolech - Novotný, Radek
Využívanie nákladných návesov a prívesov na skladovanie. Príklad z USA. České sklady na kolesách. Využitie návesov pri zásobovaní v režime just-in-time. Výhody využívania skladu na kolesách. Skladovacie stany ako flexibilné riešenie skladovania.