Bezpečnost zvyšují nové materiály i technologie - Novotný, Radek
Rast počtu pracovných úrazov v českých skladoch. Najväčšie riziká - vysokozdvižné vozíky, pády pri manipulácii s ťažkým bremenom. Falošný pocit bezpečia pri práci. Dôraz na kvalitné pracovné ochranné pomôcky. Asistenčné aplikácie, ktoré zvyšujú bezpečnosť prevádzky manipulačnej techniky. Dôležitosť školenia vodičov manipulačnej techniky. Najčastejšie chyby vodičov. Odstraňovanie rizík na pracovisku.