Meeting Professional Needs in Business English Courses - Hrdličková, Zuzana
Všeobecná angličtina verzus obchodná angličtina. Význam a obsah kurzu obchodnej angličtiny. Výsledky výskumu na študentoch Ekonomickej univerzity v Bratislave (Fakulta medzinárodných vzťahov, Fakulta hospodárskej informatiky). Jazyková úroveň, jazykové a komunikačné zručnosti, čítanie, slovná zásoba, idiomatické výrazy.