Wavelet Analysis of the Interdependence between Stocks and Bonds in the Selected East European and Eurasian Emerging Markets - Živkov, Dejan
Charakteristika vybraných východoeurópskych a eurázijských trhov. Koherencia medzi cenami akcií a výnosmi 10-ročných štátnych dlhopisov.