Measuring Income Inequalities Beyond Gini Coefficient - Nežinský, Eduard, 1972-
Návrh nového ukazovateľa príjmovej nerovnosti s hlbším vhľadom do rozdelenia než poskytuje Giniho agregovaný koeficient. Meranie príjmovej nerovnosti podľa Rawlsa. Rawlesova užitočnosť. AR DEA model. Malmquistov index.