Fiškálna politika vs. zdanenie bankového sektora - Kušnírová, Jana, 1977-
Regulácia bankové sektora v Európskej únii prostredníctvom daní a odvodov. Typy bankových daní prezentovaných EÚ. Daňové techniky aplikované na bankový sektor vo vybraných krajinách EÚ. Výška sadzieb bankových odvodov vybraných krajín EÚ. Špecifiká bankového sektora v Slovenskej republike. Suma bankových odvodov a sadzieb v Slovenskej republike.