Determinanty bilaterálnej obchodnej bilancie eurozóny s Čínou – VECM prístup - Bronček, Juraj
Analýza dlhodobého vzťahu medzi obchodnou bilanciou eurozóny s Čínou a jej determinantmi (výmenný kurz, domáci príjem a zahraničný príjem) s využitím Johansenovej kointegračnej metódy a vektorového modelu korekcie chýb na údajoch z obdobia Q1/2005-Q4/2017 (52 pozorovaní).