Súkromné právo recenzovaný dvojmesačník
Informácie z oblasti občianského, obchodného, medzinárodného, súkromného, pracovného práva a práva duševného vlastníctva pre právnickú verejnosť, príslušné orgány štátnej správy, akademikov, ako aj pre podnikateľskú verejnosť.