Řízení výkonnosti akademických pracovníků - Vlachý, Jan
Stratégia personálneho systému riadenia akademických pracovníkov. Kvantifikované ukazovatele výkonnosti a ich aplikácia v akademickom prostredí. Princípy hodnotenia vvedecko-pedagogických pracovníkov.