Doručovanie dokumentov do registra účtovných závierok za rok 2018 - Novotná, Ľudmila
Register účtovných závierok je informačným systémom verejnej správy, správcom ktorého je Ministerstvo financií SR. Prevádzkovateľom registra je rozpočtová organizácia ministerstva DataCentrum (www.registeruz.sk;).