Virtuálna mena z účtovného a daňového hľadiska - Adamíková, Monika
Aktuálnym trendom platenia transakcií vykonávaných virtuálne prostredníctvom internetovej siete je využívanie alternatívnych platidiel, tzv. virtuálnych platidiel označovaných aj ako kryptomeny. Pojem kryptomena. Druhy virtuálnych mien. Pozitívne vlastnosti kryptomien. Zdaňovanie a účtovanie kryptomien. Ilustračné príklady.