Zamestnávanie cudzincov - Jaško, Jozef
Podmienky zamestnávania štátnych príslušníkov tretích krajín. Modrá karta Európskej únie. Povinnosti zamestnávateľa. Formy prístupu štátnych príslušníkov tretích krajín k zamestnaniu na území Slovenska. Zamestnávanie občanov EÚ. Novela zákona o službách zamestnanosti s predpokladaným dátumom účinnosti od 1.1.2019.