Audit v samospráve - Macháčová, Tatiana
Výkon auditu účtovnej závierky v samospráve definujú a upravujú rôzne zákony a predpisy, zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v z. n. p. a zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p.