Zmeny v autorskom zákone - Martončíková, Petra
Dňa 1.1.2016 nadobudol účinnosť Autorský zákon - zákon č. 185/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov. Právna norma bola trikrát novelizovaná. Posledná novela - zákon č. 306/2018 Z. z. prináša od začiatku roka 2019 rad zmien. Ktorých oblastí sa zmeny dotýkajú.