Ergonómia a pracovné prostredie - Šukalová, Viera
Definícia ergonómie. Prístup ergonómie k hodnoteniu postavenia človeka v pracovnom systéme. Prístup ergonómie z hľadiska výkonnostného obmedzenia človeka. Prístup ergonómie v rámci pracovného systému. Špecifické oblasti ergonómie. Zvyšovanie efektívnosti ľudskej práce cez znižovanie negatívnych dopadov na zdravie.