Zamestnanecké benefity - Brnová, Miroslava
V zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov bolo po 1. januári 2018 schválených viacero významných zamestnaneckých benefitov. Doprava zamestnancov. Oslobodenie od dane tzv. 13. a 14. platu. Ubytovanie zamestnancov. Zamestnanecké benefity uplatňované po 1. januári 2019. Poskytnutie príspevku na rekreáciu zamestnanca.