Odpočítateľné položky od základu dane - Kolembus, Anton
Zákon o daní z príjmov obsahuje súbor nezdaniteľných častí základu dane, ktorými si daňovníci znižujú základ dane. Praktické príklady k možnosti znížiť základ dane o nezdaniteľné časti.