<The> Factors Affecting Rent versus Buy Decisions and Implication for the Housing Market in Slovakia - Fehérová, Martina, 1992-
Trh bývania v Slovenskej republike. Pohľad na cenový vývoj bytov v Slovenskej republike. Ceny bytov v Bratislave.