Daňový bonus na zaplatené úroky - Valterová, Ivana
Prvýkrát za rok 2018 bude možné uplatňovať daňový bonus na zaplatené úroky. Výška nároku závisí od výšky poskytnutého úveru na bývanie v zmysle par. 1 ods. 6 a 7 zákona č.90/2016 Z.z. o úveroch na bývanie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Nárok na daňový bonus na zaplatené úroky vzniká počas piatich bezprostredne po sebe nasledujúcich rokov.