Gender ako nástroj politickej komunikácie - Madarászová, Alexandra
Zhodnotenie efektívnosti využitia gendru ako nového komunikačného nástroja v politických prejavoch na základe využitia metódy sekundárnej analýzy dokumentov. Analýza spoločných prvkov maskulínnej a feminínnej rétoriky.