Manažérstvo implementácie nového informačného systému - Dugas, Jaroslav, 1967-
Riešenie implementačných problémov. Určenie kvality a úžitkovosti informačného systému. Údržba modelu IS. Kontrola konzistencie modelu IS. Kalibrácia modelov IS. Vývoj nového modelu IS. Kľúčové etapy životného cyklu IS.