Zdaňovanie príjmov u PO - zmeny pre rok 2018 - Valterová, Ivana
Pri zdaňovaní príjmov právnických osôb za rok 2018 je potrebné aplikovať zmeny obsiahnuté v novelách právnych predpisov. Príslušné a v praxi najviac aplikované zmeny sa týkajú zdaňovania príjmov právnických osôb, výdavkov na dopravu zamestnancov, podpory kúpeľníctva, podpory výskumu a vývoja.