Ročné zúčtovanie preddavkov na daň za rok 2018 - Matlovičová, Iveta
Kalendárny rok sa v mzdovej učtárni považuje za zdaňovacie obdobie, ktoré je potrebné uzatvoriť. Zamestnanci majú povinnosť sa daňovo vysporiadať so zdaňovacím obdobím a pripraviť sa na nové. V tomto smere majú povinnosti zamestnávatelia a zamestnanci.