Doplnkové dôchodkové sporenie - zmeny - Matulková, Mariana
Systém dobrovoľného doplnkového dôchodkového poistenia je súčasť dôchodkových systémov. Zákon číslo 65/2004 z.z. pojednáva o doplnkovom dôchodkovom sporení. Novely zákona upravujú podmienky činnosti doplnkových dôchodkových spoločností a snažia sa zvýšiť informovanosť ľudí o súčasných a budúcich nárokoch na dôchodok.