Zmena pracovnej zmluvy - Hrtánek, Ladislav
Pracovná zmluva je dvojstranným právnym úkonom, právnym predpokladom pre jej zmenu je konsenzus účastníkov pracovnoprávneho vzťahu. Oblasti, ktoré je možné meniť v pracovnej zmluve sa týkajú druhu vykonávanej práce, miesta výkonu závislej práce, dňa nástupu do práce, podmienok odmeňovania a iných náležitostí.