Macroeconomic Determinants of Non-Performing Loans in the Slovak Banking Sector - Košťálová, Zuzana
Vplyv vybraných makroekonomických premenných na neperformné úvery (NPL) v slovenskom bankovom sektore. Viacnásobná regresná analýza skúma vzťah medzi NPL a rastom HDP, mierou inflácie, úrokovou mierou úverov a mierou nezamestnanosti na Slovensku v období prvého kvartálu 2010 do konca štvrtého kvartálu 2017.