Competitive Intelligence in Slovak Banking Sector - Gernát, Peter
Dôkaz, že konkurenčné spravodajské služby sú pre klientov v slovenskom bankovom sektore prospešné. Príležitosti na rozvoj metód, ktoré môžu výrazne zlepšiť kvalitu produktov a výkonnosť komerčnej banky.