Life Cycle of an Industry: A Case of Steel Industry - Bobenič, Tibor
Etapy životného cyklu oceliarskeho priemyslu. Teoretické východiská, metodológia a údaje, ktoré sa používajú na analýzu štádia životného cyklu priemyslu. Ukazovatele: výroba ocele, používanie ocele, obchod s oceľou a ukazovatele pomerov koncentrácie.