Improvement of Testing by Using Learning Management System Moodle - Rakovská, Eva, 1963-
Štatistická analýza konkrétnych testov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Analýza hlavných problémov v roku 2007 v štatistike Moodle.