<The> Impact of a Tax Licence on Termination of Companies - Šepeľová, Jaroslava, 1993-
Daňová licencia, jej zavedenie v slovenskom podnikateľskom prostredí. Daňová licencia sa ruší od 1. januára 2018. Vplyv daňovej licencie na zánik obchodných spoločností. Oblasti podnikania najviac ovplyvnené jej implementáciou, dopady implementácie na nové spoločnosti a na spoločnosti, ktoré nedosiahli dostatočné finančné výsledky.