Index digitálnej ekonomiky v EÚ a digitálna gramotnosť - Danková, Lenka, 1993-
Analýza postavenia Slovenskej republiky v rámci indexu digitálnej ekonomiky a spoločnosti, tzv. DESI index, v jednom z piatich okruhov, konkrétne využívanie internetových služieb. Pohľad na digitálnu gramotnosť a na informatické vzdelávanie z pohľadu mladých ľudí (18 až 26 ročných) na území Slovenskej republiky.