Incoterms ako pravidlá medzinárodného obchodu - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Historický vývoj doložiek až po súčasnosť. Štruktúra pravidiel a ich význam. Rozdelenie jednotlivých doložiek Incoterms do príslušných skupín. Význam a spôsob používania dodacích podmienok. Incoterms a ich hodnotenie praxou.