Blog ako funkčný nástroj marketingovej komunikácie podniku - Mucha, Martin
Tradičné nástroje marketingovej komunikácie. Pojem reklama a propagácia, public relations. Hlavné ciele public relations. Vymedzenie moderných trendov marketingovej komunikácie. Marketing na sociálnych sieťach. Video a SEO optimalizácia. Virálny marketing. Blog. Podnikový blog spoločnosti Visibility.