Bezpečnosť informácií v komunikačných a informačných systémoch - Beláňová, Benita, 1973-
Zásady informačnej bezpečnosti - dôvernosť, integrita, dostupnosť. Kategorizácia informácií. Ochrana osobných údajov. Prieskum informačnej bezpečnosti v stredných a malých podnikoch SR zameraný na zistenie, do akej miery ovplyvňuje zákon o ochrane osobných údajov úroveň a riešenie informačnej bezpečnosti v organizácii. Smernica GDPR. Elektronické komunikačné nástroje v podniku. Pseudoanonymizácia v ochrane osobných údajov.