Intenzita exportu ako kritérium hodnotenia výkonnosti - Hurný, František
Hodnotenie výkonnosti podnikov je možné realizovať rôznymi spôsobmi či už ide o použité metódy, zvolené ukazovatele či samotnú vzorku analyzovaných podnikov. Hodnotenie a meranie výkonnosti medzinárodne činných podnikov pôsobiacich na Slovensku využitím regresnej analýzy.