Možnosti získania virtuálnej meny - Bolek, Vladimír, 1988-
Teoretické východiská kybermeny. Možnosti ťažby kybermeny. Analýza vývoja trhového kurzu najrozšírenejšej kryptomeny bitcoin. Zhodnotenie faktorov, ktoré ovplyvňujú vývoj kurzu kybermeny.